Wij zoeken voor….

Wij zoeken regelmatig een werkervaringsplek, nieuwe baan, participatiebaan of betaalde opdrachten voor onze cliënten.

Op deze pagina staan de profielen van de mensen voor wie wij actief op zoek zijn!

PlaatsingsdatumProfielschetsUitgebreid profiel
12-09-2023Voor een ambitieuze, creatieve en breed geïnteresseerde jonge vrouw zoekt Hoogbegaafd in Bedrijf een stage- of werkervaringsplek, bij voorkeur met uitzicht op een vaste, parttime aanstelling, oplopend tot 24 uur (omgeving Nijmegen-Venlo). Liefst op een beleidsafdeling in een bedrijf of overheidsinstelling. Ze steekt graag de handen uit de mouwen en is bereid te beginnen met administratief en baliewerk.    
  
Het volledige profiel van onze kandidaat vind je in de pdf hiernaast. 
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse? Neem contact op met onze coach [email protected] voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.  
Download hier het zoekprofiel
14-09-2023Jo Jasper zoekt een functie als functioneel applicatiebeheerder (FAB), bibliotheekmedewerker, tekstschrijver met de mogelijkheid tot doorgroei, trainer of onderwijsassistent creatieve vakken. Locatie: binnen de driehoek Arnhem-Nijmegen-Utrecht. Ze is zeer sterk in analyseren van informatie, plannen en organiseren. Ze heeft een goed inlevingsvermogen en houdt ervan met mensen te werken.
 
Het volledige zoekprofiel van onze kandidaat vind je in de pdf hiernaast en haar uitgebreide cv geeft naast informatie over haar kennis en ervaring ook haar creativiteit en eigenzinnigheid weer.   
 
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse? Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek direct contact op met Jo Jasper (zie haar contactgegevens in haar cv) of met onze coach [email protected].
Download hier het zoekprofiel

Download hier Jo’s CV

Help ons een nieuwe werkomgeving voor onze cliënten te vinden!