Sollicitatietraining

Hoogbegaafd en succesvol solliciteren; hoe werkt dat? 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en kun je daar als hoogbegaafde wel wat handvatten bij gebruiken? Wil je graag weten hoe jij als hoogbegaafde succesvol kunt solliciteren en zorgen dat je begrepen wordt? En vraag je je af of je wel of niet wilt benoemen dat je hoogbegaafd bent? Schrijf je dan in voor de workshop ‘Hoogbegaafd en succesvol solliciteren’. Samen gaan we aan de slag om jou tools en handvatten te geven, zodat jij met zelfvertrouwen het sollicitatieproces in gaat!  

Tijdens deze cursus komen diverse onderwerpen aan bod: het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, het schrijven van je cv en personal branding. Samen kijken we naar jou, hoe jij je zelf kunt laten zien. Ook communicatie komt aan bod. Je leert hoe jij je talenten kunt overbrengen zodat de ander jou ziet en begrijpt als hoogbegaafde professional!  

Voor deze workshop is het wenselijk om een kerntalentenanalyse van jezelf beschikbaar te hebben en bij de hand te hebben tijdens de workshop. Onze professionals zijn erkende kerntalentenanalisten en gebruiken de kerntalentenconstellatie als uitgangspunt voor het sollicitatieproces.  

Eigen inbreng vinden we belangrijk! Daarom kijken we naar de punten die jij mee neemt en belangrijk vindt om extra aandacht te geven en je voor te bereiden op het sollicitatiegesprek of het schrijven van je cv. Aan het einde van de workshop ga jij met meer zelfvertrouwen de deur uit en weet je hoe je jezelf presenteert als hoogbegaafde op de arbeidsmarkt.  

Data:
Op dit moment zijn er geen nieuwe trainingen ingepland.
Geïnteresseerd? Laat het ons weten