Erica Teuling-Draaisma

Naam  Erica Teuling – Draaisma 
Talentvol leven  
Plaats  Ede, Zwolle, Elburg
E-mailadres erica.teuling<at>hoogbegaafdinbedrijf.nl 
Website  www.talentvolleven.nl 
Doet voor Hoogbegaafd in Bedrijf de volgende trajectenLoopbaancoaching 
Re-integratie tweede spoor 
UWV re-integratie:
– Modulaire Diensten 
– Praktijkassessment 
– Werkfit Maken 
– Naar Werk 
Jobcoaching   
Taal Nederlands 
Specialisaties    Studiekeuze, re-integratie 
Levens- en loopbaanvragen 
HB, HSP, HSS, Kerntalenten 
Aangesloten bij beroepsverenigingBeroepsvereniging Nederlandse Kerntalentenanalisten,  
Bijzonderheden / Toelichting    Zichtbaar maken wat er al is. In verbinding met jezelf, de context om je heen. De unieke, autonome ik naar boven halen. Van daaruit stappen zetten. Individueel, als team of organisatie. Het uiteindelijk echt zelf doen.  
De angst voorbij. Niet meer alleen reactief op wat er van buitenaf gebeurt, maar van binnenuit leven en groeien. Daar waar veiligheid, kwetsbaarheid en je krachtige ik dicht bij elkaar liggen.  
 
(Weer) Keuzes maken die qua afwisseling, passie en zingeving plezier in het leven geven. Oplossingsgericht. Doen wat 100% bij je past. Dat is een proces wat ik meer dan graag begeleid. 
 
De ander in de ogen kijken en met aandacht luisteren. Complexe verhalen, situaties en vraagstukken zijn voor mij een geweldige puzzel waarvan ik de stukjes graag wil verbinden, in verbinding met de ander. Het liefst vanuit een snelle helikopterview waarbij ik mijn doorleefde levenservaring, mensenkennis en intuïtie op volle toeren laat mee draaien. Met een ‘quick scan’ snel de diepte in om vervolgens de ander te begeleiden bij het zetten van nieuwe stappen en denkrichting.  
 
Samen, dat wat er al is, uitpakken. Wonderlijk mooi!