Technisch Talent met een liefde voor spoor of energie

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

Wij hebben deze vacatures succesvol vervuld.

Hoogbegaafden op de arbeidsmarkt 

We hebben al meerdere prettige gesprekken gevoerd met mooie mensen, die we binnenkort gaan voorstellen aan onze opdrachtgever. Daar zijn we trots op. Wordt jouw potentieel onvoldoende gezien en wil je een baan in een omgeving die openstaat voor jouw unieke talenten? Waar aandacht en begrip is voor jouw unieke talenten en mogelijk behoeften als (vermoedelijk) hoogbegaafde? Lees dan verder!

Vacature 

De opdrachtgever is gevestigd in het midden van het land met meerdere nevenvestigingen. Het is een grote organisatie gericht op energietransitie en spoorwegtechniek. Voor deze opdrachtgever  zoeken wij mensen die een complexe werkomgeving aankunnen. Iemand die snel verbanden ziet, oplossingen kan bedenken voor mogelijke problemen waar anderen wellicht overheen kijken. Door jouw creatieve en oplossingsgerichte denken, kom je vaak met innovatieve voorstellen.

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau. Jij hebt een achtergrond in werktuigbouwkunde, natuurkunde en bij voorkeur elektrotechniek. Heb je geen opleiding in die sectoren maar wel (aantoonbare) interesse in de energie- en spoorsector en in techniek in het algemeen, dan nodigen we je ook uit te reageren.

Onze opdrachtgever biedt o.a.:

  • Verschillende functies voor 28-40 uur per week;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Uiteraard marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid deels vanuit huis te werken;
  • Veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en begeleiding;
  • Een baan met zingeving: de inhoud van je werk draagt bij aan onze maatschappij, daarnaast zijn er nationale en internationale projecten die de wereld een stukje mooier maken.

Er zijn veel verschillende vacatures. Dit varieert van adviseur elektrotechniek tot engineer spoorwegtechniek, van EMVI schrijver tot content creator. Wij kijken vooral naar de persoon; de opdrachtgever kijkt naar de match met een vacature.

Geef daarom duidelijk aan waar jouw ervaring en interesse ligt: ben je een onderhandelaar of ontwerper? Krijg jij een kick van problemen oplossen of is relatiebeheer meer jouw talent, om maar wat voorbeelden te noemen.

Hoe verder? 

Heb jij, (mogelijk) hoogbegaafde met voorliefde voor techniek, interesse in een kennismaking met onze recruiters? Wil jij voorgesteld worden aan deze organisatie? Meld je dan z.s.m. aan via een mail naar [email protected] 

Vertel ons hoe jij jezelf in bovenstaande herkent en wat hoogbegaafdheid voor jou betekent.

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging.

Als wij in jouw motivatie en mail aanleiding zien om je uit te nodigen voor een gesprek, laten we je dat weten. In dat geval slaan wij je cv op.

Dan nodigen we je uit voor een gesprek. We vertellen je dan graag meer over deze opdrachtgever en willen jou beter leren kennen. Na dit gesprek nemen we ieder even de tijd om de informatie te laten bezinken en besluiten we in samenspraak of wij je mogen voordragen. Daarna neemt de opdrachtgever het recruitmentproces van ons over.

Zien wij voor jou helaas geen mogelijkheden, dan laten we je dit ook weten en bewaren wij jouw cv niet. Hoogbegaafd in Bedrijf werkt namelijk niet met een database met (snel verouderende) cv’s.

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

Wij hebben deze vacatures succesvol vervuld.

Plaatsingsdatum 17-05-2022; laatste update 12-07-2022